De moment, aquest Wiki comença com a projecte d'un grup de treball. No cal ser membre del grup de treball per a participar, però cal que et registris com a usuari.
Pots consultar els progressos del projecte a la bitàcora de l'EduWikiLab i la Zona de Debat. Pots consultar els Consells per a Col·laboradors per a orientar-te.Vull crear noves pràctiques a l'EduWikiLab


novapagina.png

Per afegir noves pàgines, un cop t'hagis registrat i entrat com a usuari, has de clicar sobre el signe " + " que apareix al menú "Pages and Files"


novapagina2.png
A l'EduWikiLab existeixen diverses tipologies de pràctiques, i cal que seleccionis de quin tipus és la que pretens crear. Un cop fet això, ja podràs editar-la tants cops com calgui. Veuràs que a la pàgina nova hi apareix una imatge "En Construcció". Elimina-la només quan així ho acordeu entre diversos usuaris.

Si comparteixes els teus recursos en aquest Wiki, seran útils a més gent, i els altres usuaris els podran millorar. A EduWikiLab, les pràctiques tenen totes un format estándard i són catalogades perquè siguin fàcils de trobar. Pots també trobar pràctiques originals a les pàgines de referència.Vull corregir/millorar pràctiques que ja hi ha a l'EduWikiLab

editar.png
Per a editar una pràctica, només cal entrar com a usuari, i prémer el botó "Editar". Quan acabis de fer els canvis que vulguis, selecciona l'opció "Save" per a conservar els canvis.
Tots els canvis es poden desfer. Si no tens la seguretat que la teva aportació millori la pràctica, comenta-ho a l'espai de Discussió de la pràctica.
Moltes de les pràctiques que hi ha estan incompletes, o necessiten modificacions. Aquestes pràctiques estan identificades amb una imatge "en construcció" i apareixen a les Peticions de Col·laboració, és a dir, les pràctiques per a les que necessitem la teva ajuda.Vull organitzar i catalogar les pràctiques perquè em sigui més fàcil trobar-les


etiquet.png
La catalogació de les pràctiques es fa mitjançant les etiquetes, unes "paraules clau" que en descriuen el contingut i que trobaràs al marge superior dret. Fixa't bé al núvol d'etiquetes de la pàgina inicial quines són les etiquetes utilitzades fins ara abans d'afegir-ne una de nova. L'etiqueta "en construcció" indica que la pràctica no està completa i no es pot suprimir sense l'acord de diversos usuaris, i seguint els criteris de validació.
Mantenir les pràctiques ordenades, identificar quines estan completes i quines no són feines indispensables perquè EduWikiLab sigui de veritat útil a la comunitat.
Vull participar en les decisions i projectes de l'EduWikiLab


Potser no saps com millorar una cosa, però pots ajudar a detectar les que no estan bé, o participar en converses entre participants sobre què cal millorar i com. Ho podràs fer a la Zona de Debat i als espais de Discussió de cada pàgina.

......Preguntes Freqüents......|......Tipologies de pràctiques......|......Drets i Llicències......|......Com registrar-se......|