EduWikiLab ofereix un espai per a desenvolupar formació sobre TICs i Wikis i sobre Aprenteformacioprofessorat.jpgntatge per Indagació.


.
En aquest espai s'ofereixen recursos i activitats ja preparats perquè els formadors puguin proposar als participants als seus cursos exercicis per a ser duts a terme a l'EduWikiLab, com a activitat no presencial.
.
.

.

Perquè proposar aquestes tasques com a activitat no presencial:


  • Té lloc en un entorn real, subjecte a la discussió i valoració per part de la comunitat, i no com a simple exercici teòric.
  • Els participants dels teus cursos comptaran amb els diferents apartats de l'EduWikiLab que n'expliquen el seu funcionament, i els espais de consulta/ajut de l'EduWikiLab.
  • Dóna una via de continuïtat als coneixements i actituds que s'han tractat al curs: els participants ja tindran un via per a desenvolupar-los i continuar avançant per si mateixos.
  • Nodreix l'espai EduWikiLab, on els participants als teus cursos estaran en contacte amb altres professors i mestres.
  • Et serà fàcil seguir, donar un retorn i avaluar els participants a les activitats de dirigeixis. Pots veure totes les accions que fa un participant a "Canvis Recents", introduïnt el nom de l'usuari, i establir-hi comunicació, ja sigui en els espais de discussió o privadament, a través de l'EduWikiLab. Només et cal que els teus participants et diguin quin és el seu nom d'usuari, i tens accés directe a totes les tasques que realitzen.
  • Només et cal enviar als teus participants l'enllaç als enunciats de les tasques, i proposar un calendari. Et simplifica la feina d'explicar la tasca.

Quin tipus de propostes hi ha

Wiki i TIC
wiki.jpg
Aprenentatge per indagació
microscopio.jpg
Tasques orientades a l'adquisició d'habilitats i coneixements sobre l'ús dels wikis
Tasques orientades a l'adaptació i creació d'activitats "investigadores" d'aprenentatge per indagació.
A cada espai hi ha diverses tasques, es poden proposar totes o només algunes d'elles. L'eduWikiLab us anima a incorporar noves propostes.


Referències


*Si heu fet servir els continguts o les propostes d'activitats d'EduWikiLab com a material de formació, i voleu donar a conèixer la vostra activitat de formació, us animem a inscriure aquí el nom del vostre curs, juntament amb la informació que pugui ser d'interès (títol, CRP, formador, ...)*


*Imatge extreta de: http://www.formacion-dka.es/blog/la-junta-de-andalucia-concede-licencias-para-formacion-docente.html