L'EduWikiLab disposa de diverses eines de comunicació que et convidem a fer servir:

  • debat.jpgZona de Debat: és el fòrum principal de l'EduWikiLab, i té per objectiu parlar d'aspectes generals de gestió de l'espai, noves propostes, etc...
  • atencio.pngPàgina de Discussió: cada pràctica disposa d'una pàgina de Discussió, on tractar els aspectes concrets de cada pràctica. Si veus que hi ha alguna cosa millorable, però no saps com millorar-la, o no saps si suposa una millora o no, pots proposar-ho a la pàgina de Discussió de la pràctica. Altres usuaris amb més experiència et poden ajudar o recollir la teva proposta.
  • colab.pngPots contactar directament els altres membres de l'EduWikiLab per a consultar dubtes, fer propostes...Els membres que vegis més actius segurament tindran més experiència i et podran ajudar més.

L'EduWikiLab és un espai viu i horitzontal, les seves maneres de funcionar i d'organitzar-se són autogestionades, i per tant, no disposa d'un servei central de consulta/resolució de dubtes/etc...Per a casos urgents o resolució d'incidències excepcionals, posem a la teva disposició l'adreça eduwikilab@gmail.com, però has de tenir present que no és un espai de consulta/interacció habitual com la Zona de Debat o les pàgines de Discussió.